Copyswede söker en koordinator

Är du driven, duktig på att utreda och skapa nytt? Läs då gärna vidare!

Foto: Shironosov/Istock

Arbetsbeskrivning

Copyswede söker nu en koordinator i fördelningsfrågor. I rollen som koordinator kommer du främst arbeta med att analysera olika typer av data för att komma med förslag på fördelningar av upphovsrättsliga ersättningar och upprätta underlag till styrelsen för beslut. Copyswedes fördelningsprocess befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Med utgångspunkt i nuvarande fördelningsmodeller kommer du att arbeta med att optimera och skapa nya fördelningslösningar. Du kommer tillsammans i team att vara med i uppbyggnaden av nya processer men även arbeta med att följa upp fördelningsbeslut som en del i utvecklingsarbetet. Du kommer även ha en löpande dialog med de olika medlemsorganisationerna som berörs av fördelningen av ersättningar.

Läs mer om tjänsten…

Gå till originalartikeln >>

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *